Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.43:658.7(075./З-91-573764 Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна, Григорак, Марія Юріївна Назва : Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018 Кільк.характеристики :307, [1] с.: рис., табл. Примітки : Літ.: с. 185-186 ISBN, Ціна 978-611-01-1140-9: 210.00 грн УДК : 640.43:658.7(075.8) ББК : 65.431я73 Предметні рубрики: Ресторани-- Логістика (екон.) Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): методологічна база логістики--моделювання логістичних систем--логістика постачання--логістика запасів--транспортна логістика--виробнича логістика--логістичний сервіс--інформаційна логістика Анотація: Теоретичні основи та практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими показниками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Григорак, Марія Юріївна |