Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:658.7(075./З-91-573764
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна, Григорак, Марія Юріївна
Назва : Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018
Кільк.характеристики :307, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 185-186
ISBN, Ціна 978-611-01-1140-9: 210.00 грн
УДК : 640.43:658.7(075.8)
ББК : 65.431я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Логістика (екон.)
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): методологічна база логістики--моделювання логістичних систем--логістика постачання--логістика запасів--транспортна логістика--виробнича логістика--логістичний сервіс--інформаційна логістика
Анотація: Теоретичні основи та практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими показниками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Григорак, Марія Юріївна