Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5(031)/Г 93 Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип. Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987 Кільк.характеристики :263 с.: рис. Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263 Ціна : 3.30 р. УДК : 641.5(031) ББК : 36.99я2 Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лазарев, Борис Георгиевич |