Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.54(031)/О-22 Автор(и) : Дорохин, Виктор Александрович, Шеляков, Олег Парфирович, Оберемок, Василий Николаевич, Ревицкий, Степан Дмитриевич Назва : Оборудование предприятий общественного питания : справочник Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1990 Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 173-174. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-335-00560-2: 0.90 р. УДК : 641.54(031) ББК : 36.99-5я2 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--поточные линии--потокові лінії--торговые автоматы--торгівельні автомати--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--контрольно-кассовое оборудование--контрольно-касове обладнання--немеханизированные линии раздачи--немеханізовані лінії роздачі--механизированные линии раздачи--механізовані лінії роздачі--складское оборудование--складське обладнання Анотація: Рассмотрены принцип действия, правила эксплуатации механизированных линий по производству овощных, мясных, рыбных и мучных полуфабрикатов. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дорохин, Виктор Александрович; Шеляков, Олег Парфирович; Оберемок, Василий Николаевич; Ревицкий, Степан Дмитриевич |