Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.99/П 30 Автор(и) : Петрищев, Николай Алексеевич, Сологуб, Мария Дмитриевна, Гусева, Вера Александровна Назва : Карты организации труда на предприятиях общественного питания Вихідні дані : Киев: Техніка, 1985 Кільк.характеристики :88 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с. 70-87 Ціна : 0.35 р. УДК : 641.5:658.38 ББК : 36.99 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація праці Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--организация труда--организация рабочих мест--організація робочих місць--рабочее место приготовления первых блюд--робоче місце приготування перших страв--рабочее место приготовления вторых блюд--робоче місце приготування других страв--рабочие места холодного цеха--робоче місце холодного цеху--рабочие места отпуска обедов--робоче місце відпускання обідів Анотація: Приведены схемы организации рабочих мест с перечнем оборудования, инструментов, приспособлений и инвентаря. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сологуб, Мария Дмитриевна; Гусева, Вера Александровна |