Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 642.5/Т 38 Автор(и) : Бутенко, Лидия Алексеевна, Шильман, Лев Залманович, Юлина, Антонина Ильинична, Корягина, Майя Федоровна Назва : Технология производства продукции общественного питания. Практикум : учеб. пособие Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1990 Кільк.характеристики :183 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с. 176-182. - Лит.: с. 182. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-11-001811-1: 0.30 р. УДК : 642.5 ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--кулинария--технологические процессы--кулинарная обработка продуктов--кулінарна обробка продуктів--организация работы в лаборатории--організація роботи в лабораторії--приготовление блюд--приготування страв Анотація: Приведены задания по технологии наиболее распространенных блюд и изделий, изготавливаемых предприятиями общественного питания. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бутенко, Лидия Алексеевна; Шильман, Лев Залманович; Юлина, Антонина Ильинична; Корягина, Майя Федоровна |