Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.55(=161.2)/Ф 83 Автор(и) : Франко, Ольга Федорівна Назва : Практична кухня Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1990 Кільк.характеристики :238 с.: фот. кол. ISBN, Ціна 5-7745-0301-1: 3.50 р. УДК : 641.55(=161.2) ББК : 36.997(2) Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--грінки--супи--холодники--росоли--борщі--юшки--м'ясні страви--ковбаси--паштети--рибні страви--овочеві страви--грибна кулінарія--солодке тісто--торти--морозиво--печиво--напої--варення Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення. Примірники : всього : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сенатович, Оксана Павлівна \авт. передм.\ |