Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шнайдер, Фридрих, Кури-Герцог, Бригит, Моллер, Соня, Ран М.
Назва : Технологичность и увеличенный срок хранения
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 3. - С. 44-46: рис., табл. (Шифр mjab/2019/3)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Упаковування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--колбасные оболочки--ковбасні оболонки
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шнайдер, Фридрих; Кури-Герцог, Бригит; Моллер, Соня; Ран, М.