Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Шнайдер, Фридрих, Кури-Герцог, Бригит, Моллер, Соня, Ран М. Назва : Технологичность и увеличенный срок хранения Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 3. - С. 44-46: рис., табл. (Шифр mjab/2019/3) Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Упаковування Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--колбасные оболочки--ковбасні оболонки Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шнайдер, Фридрих; Кури-Герцог, Бригит; Моллер, Соня; Ран, М. |