Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 338.439(477)/М 54 Автор(и) : Вітвіцький В.В., Ковальчук В.І., Полонська О.М., Максимчук М.А. Назва : Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів Вихідні дані : К.: Украгропромпродуктивність, 2007 Кільк.характеристики :480 с.: табл. Серія: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи" ISBN, Ціна 966-8785-15-0: 036.00 грн УДК : 338.439(477) ББК : 65.9(4УКР)306.7н2 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка М'ясні продукти-- Виробництво Географіч. рубрики: Анотація: Методика розрахунку норм продуктивності для м'ясопереробних підприємств. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Полонська, О.М.; Максимчук, М.А. |