Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М 54
Автор(и) : Вітвіцький В.В., Ковальчук В.І., Полонська О.М., Максимчук М.А.
Назва : Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Вихідні дані : К.: Украгропромпродуктивність, 2007
Кільк.характеристики :480 с.: табл.
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
ISBN, Ціна 966-8785-15-0: 036.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7н2
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка
М'ясні продукти-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Методика розрахунку норм продуктивності для м'ясопереробних підприємств.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Полонська, О.М.; Максимчук, М.А.