Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 338.439:005.95](4/Д27-249942 Автор(и) : Дейнеко, Людмила Вікторівна, Шелудько, Елла Ігорівна Назва : Харчова промисловість України: ефективність використання виробничих ресурсів та кадрового потенціалу Вихідні дані : Київ: Ін-т економіки та прогнозування НАН України, 2013 Кільк.характеристики :119, [1] с.: іл. Колективи : Національна академія наук України, ДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України" Примітки : Літ.: с. 95-98. - Дод.: с. 103-115. - Пам'яті Вчителя - П. П. Борщевського ISBN, Ціна 978-966-02-6997-2: 20.00 грн УДК : 338.439:005.95](477) ББК : 65.9(4УКР)304.25 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економічний потенціал-- Дослідження --Україна Персонал-- Управління-- Дослідження --Україна Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво харчових продуктів--переробна промисловість--сировинна база харчової промисловості--експорт продовольства--імпорт продовольства--торгівля харчовими продуктами--індекси харчового виробництва--виробничі потужності--інноваційні технології--кадровий потенціал підприємства Анотація: Проблеми ефективного використання виробничого та кадрового потенціалу харчової промисловості, тенденції та закономірності розвитку галузі в умовах сучасних трансформаційних процесів. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шелудько, Елла Ігорівна; Національна академія наук УкраїниДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України" |