Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.01:543](477)(/С48-782077 Автор(и) : Слободнюк, Руслан Євгенійович, Горальчук, Андрій Богданович Назва : Аналітична хімія та аналіз харчової продукції : навч. посіб. Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018 Кільк.характеристики :334, [2] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування і торгівлі Примітки : Дод.: с. 328-333. - Літ.: с. 334 ISBN, Ціна 978-617-7582-32-7: 330.00 грн УДК : 664.01:543](477)(075.8) ББК : 36я73 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Аналіз Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічна рівновага в гемогенних системах--хімічна рівновага в гетерогенних системах--комплексні сполуки--окисно-відновні реакції--якісний аналіз--аналіз катіонів--аналіз аніонів--аналіз невідомої речовини--гравіметричний аналіз --титриметричний аналіз --фізико-хімічні методи аналізу--оптичні методи аналізу--електрохімічні методи аналізу--хроматографічні методи аналізу--аналіз харчової продукції--аналіз кулінарної продукції Анотація: Теоретичні основи аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу й найважливіші методи кількісного та фізико-хімічного аналізу. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Горальчук, Андрій Богданович; Міністерство освіти і науки УкраїниХарківський державний університет харчування і торгівлі |