Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.01:543](477)(/С48-782077
Автор(и) : Слободнюк, Руслан Євгенійович, Горальчук, Андрій Богданович
Назва : Аналітична хімія та аналіз харчової продукції : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :334, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примітки : Дод.: с. 328-333. - Літ.: с. 334
ISBN, Ціна 978-617-7582-32-7: 330.00 грн
УДК : 664.01:543](477)(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Аналіз
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічна рівновага в гемогенних системах--хімічна рівновага в гетерогенних системах--комплексні сполуки--окисно-відновні реакції--якісний аналіз--аналіз катіонів--аналіз аніонів--аналіз невідомої речовини--гравіметричний аналіз --титриметричний аналіз --фізико-хімічні методи аналізу--оптичні методи аналізу--електрохімічні методи аналізу--хроматографічні методи аналізу--аналіз харчової продукції--аналіз кулінарної продукції
Анотація: Теоретичні основи аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу й найважливіші методи кількісного та фізико-хімічного аналізу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович; Міністерство освіти і науки УкраїниХарківський державний університет харчування і торгівлі