Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Олійник Є. О., Олійник А. С., Пилипченко О. Г., Пугін О. С.
Назва : Управління якістю продукції: сутність, принципи, основні підходи
Місце публікування : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - Київ: ДКС Центр, 2019. - N 23. - С. 79-86: рис, табл. (Шифр agsv/2019/23)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Якість-- Продукція
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фактори управління якістю--менеджмент якості--еволюція поняття "якість"
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Олійник, Є. О.; Олійник, А. С.; Пилипченко, О. Г.; Пугін, О. С.