Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Олійник Є. О., Олійник А. С., Пилипченко О. Г., Пугін О. С. Назва : Управління якістю продукції: сутність, принципи, основні підходи Місце публікування : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - Київ: ДКС Центр, 2019. - N 23. - С. 79-86: рис, табл. (Шифр agsv/2019/23) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. Предметні рубрики: Якість-- Продукція Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фактори управління якістю--менеджмент якості--еволюція поняття "якість" Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Олійник, Є. О.; Олійник, А. С.; Пилипченко, О. Г.; Пугін, О. С. |