Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.43(075.8)/А87 Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова, Тетяна Вікторівна, Архіпова, Анастасія Вікторівна Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. . -2-ге вид. Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри; К.: Інкос, 2008 Кільк.характеристики :384 с Примітки : Дод.: с. 363-381 ISBN, Ціна 978-966-364-648-0: 60.00, 065.00, грн УДК : 640.43(075.8) ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани Географіч. рубрики: Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції. Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1) Вільні : ФОНД(2), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна |