Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 48.17я73/П69 Автор(и) : Макаров, Владимир Алексеевич, Боровков, Михаил Федорович, Ермолаев, Александр Павлович, Кособрюхов, Александр Николаевич, Рудь, Иван Антонович Назва : Практикум по ветеринарно-санитарной экспертизе с основами технологии продуктов животноводства : учеб. пособие Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987 Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с. 263-267. - Авт. зазначено на зворті тит.арк. Ціна : 0.85 р. ББК : 48.17я73 Предметні рубрики: Ветеринарна санітарія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарная санитария--химический состав мяса--хімічний склад м'яса--бактериологическое исследование мяса--бактерологічне дослідження м'яса--определение мяса больных животных--визначення м'яса хворих тварин--исследование мяса на цистицеркоз--дослідження м'яса на цистицеркоз--определение металлических ядов--визначення металічних отрут--определение содержания нитритов--визначення вмісту нітрітів--ветеринарная экспертиза колбасных изделий--ветеринарна експертиза ковбасних виробів--ветеринарная экспертиза животных жиров--ветеринарна експертиза тваринних жирів--ветеринарная экспертиза яиц--ветеринарна експертиза яєць--ветеринарное исследование рыбы--ветеринарне дослідження риби--экспертиза растительных масел--експертиза рослинних масел--ветеринарная экспертиза меда--ветеринарна експертиза меду Анотація: Методы определения доброкачественности мяса, а также ветеринарной экспертизы его при болезнях животных. Способы оценки жиров, яиц, рыбы и меда. Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1) Вільні : ВВ(2), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Макаров, Владимир Алексеевич; Боровков, Михаил Федорович; Ермолаев, Александр Павлович; Кособрюхов, Александр Николаевич; Рудь, Иван Антонович; Макаров, Владимир Алексеевич \ред.\ |