Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/В80 Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006 Кільк.характеристики :500 с.: табл. Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499 ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн УДК : 613.2 ББК : 51.23 Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм Харчові продукти-- Якість Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів. Примірники :ВСМЛ(1) Вільні : ВСМЛ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\ |