Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664(075.8)/З-14 Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І. Назва : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2005 Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл. Примітки : Літ.: с. 485-487 ISBN, Ціна 966-364-093-6: 35.20 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36.81я73 Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Харчові продукти-- Технологія Географіч. рубрики: Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів. Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1) Вільні : ВВ(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І. |