Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І.
Назва : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2005
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 485-487
ISBN, Ціна 966-364-093-6: 35.20 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Харчові продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.