Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=161.2)/П38
Автор(и) : Плесконос, Андрій Аркадійович, Писаренко, Наталія Леонідівна, Артюх, Лідія Федорівна
Назва : Національна кулінарна спадщина України
Вихідні дані : Київ: Балтія-Друк, 2021
Кільк.характеристики :149, [3] с.: іл., фот.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-516-050-3: 650.00 грн
УДК : 641.56(=161.2)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2021--українське сало--спосіб зберігання продуктів--страви української національності--соління--салати--язичницька їжа--українське м'ясо--картопля як їжа--християнські свята--страви українських козаків--секрети українського смаку--здорова їжа--пісні страви--традиції застілля
Анотація: Повсякденна їжа, така як борщ і вареники, поряд з іншими культурними символами, є носіями національного гена, який може багато розповісти про минуле українців і України.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Писаренко, Наталія Леонідівна; Артюх, Лідія Федорівна; Строля, Віргініюс \ред.\; Андрощук, Олександр \худож.\