Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.82-3я73/К14 Автор(и) : Казаков, Евгений Дмитриевич, Кретович, Вацлав Леонович Назва : Биохимия зерна и продуктов его переработки : учебник . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989 Кільк.характеристики :368 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений Примітки : Лит.: с. 364 ISBN, Ціна 5-10-000520-3: 1.10 р. ББК : 36.82-3я73 + 42.112я73 Предметні рубрики: Зерно (харч.)-- Біохімія-- Переробка Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зерно (пищ.)--биохимия--переработка--белковые вещества--білкові речовини--витамины--вітаміни--ферменты--ферменти--углеводы--вуглеводи--липиды--ліпіди--дыхание зерна--дихання зерна--пшеничная мука--пшеничне борошно--ржаная мука--житнє борошно Анотація: Химический состав зерна, описание белковых веществ, липидов, биохимические процессы, протекающие в зерне, муке и крупе. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кретович, Вацлав Леонович; Толстова, О. Б. \ред.\ |