Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.26(075)/П 56
Автор(и) : Пономарьов, Петро Хомович, Сирохман, Іван Васильович
Назва : Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 1999
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 268-270
ISBN, Ціна 966-7035-31-X: 14.50 грн
УДК : 613.26(075)
ББК : 51.535я7
Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Забрунення
Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів.
Примірники : всього : ВВ(2), ВСМЛ(1)
Вільні : ВВ(2), ВСМЛ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович