Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.26(075)/П 56 Автор(и) : Пономарьов, Петро Хомович, Сирохман, Іван Васильович Назва : Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : навч. посіб. Вихідні дані : Київ: Лібра, 1999 Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл. Примітки : Літ.: с. 268-270 ISBN, Ціна 966-7035-31-X: 14.50 грн УДК : 613.26(075) ББК : 51.535я7 Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Забрунення Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів. Примірники : всього : ВВ(2), ВСМЛ(1) Вільні : ВВ(2), ВСМЛ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сирохман, Іван Васильович |