Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.43(075.8)/С 24 Автор(и) : Світлична, Марія Луківна Назва : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2009 Кільк.характеристики :368 с.: іл., табл. Примітки : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367 ISBN, Ціна 978-966-655-483-6: 027.00 грн УДК : 640.43(075.8) ББК : 65.424я73 Предметні рубрики: Ресторанна справа Ресторани-- Обслуговування Географіч. рубрики: Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу. Примірники :КР(1) Вільні : КР(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |