Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 642.5(075.8)/А87 Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А. Назва : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2009 Кільк.характеристики :342 с.: рис. ISBN, Ціна 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн УДК : 642.5(075.8) ББК : 36.995я73 Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування-- Організація Географіч. рубрики: Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Русавська, В.А. |