Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.3:658.562(075/М 54-931577
Автор(и) : Черенко О. І., Димитрієвич Л. Р., Зіборова Л. Г., Крайнюк Л. М., Бондарчук В. М.
Назва : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посібник . -2-е вид., перероб. і допов.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :300 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.297-299
ISBN, Ціна 978-966-680-404-7: 045.00 грн
УДК : 664.3:658.562(075.8)
ББК : 36-1Я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Твариннництво-- Жири рослинні-- Контроль
Географіч. рубрики:
Анотація: Методи оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що звстосовуються в процесі її контролю.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черенко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Бондарчук, В. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\