Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.3:658.562(075/М 54-931577 Автор(и) : Черенко О. І., Димитрієвич Л. Р., Зіборова Л. Г., Крайнюк Л. М., Бондарчук В. М. Назва : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посібник . -2-е вид., перероб. і допов. Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009 Кільк.характеристики :300 с.: рис., табл. Примітки : Бібліогр.: с.297-299 ISBN, Ціна 978-966-680-404-7: 045.00 грн УДК : 664.3:658.562(075.8) ББК : 36-1Я73 Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Твариннництво-- Жири рослинні-- Контроль Географіч. рубрики: Анотація: Методи оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що звстосовуються в процесі її контролю. Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1) Вільні : ФОНД(1), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черенко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Бондарчук, В. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\ |