Форма документа : Багатотомне видання Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46 Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О. Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1 Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007 Кільк.характеристики :528 с.: табл. Примітки : Л-ра в кінці глав ISBN, Ціна 966-8144-52-X: 148.80 грн УДК : 613.2(075.8) ББК : 51.23я73 Предметні рубрики: Раціональне харчування Географіч. рубрики: Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів. Примірники : всього : ФОНД(2) Вільні : ФОНД(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О. |