Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78 Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2009 Кільк.характеристики :573, [3] с.: рис., табл. Примітки : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573 ISBN, Ціна 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн УДК : 664.68(075.8) ББК : 36.86я73 Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Напівфабрикати-- Приготування Географіч. рубрики: Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці. Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1) Вільні : ФОНД(1), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, Олена Володимирівна |