Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян В. І., Ванханен В. Д., Ванханен В. В., Смолянський Б. Л.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології : [підручник
Вихідні дані : Киъв: Здоров'я, 1999
Кільк.характеристики :566, [2] с.: схеми, табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Ціна 5-311-01159-9: 36.42, 23.00, 36.42, грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування
Раціональне харчування
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\