Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2(075.8)/З91 Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл. Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010 Кільк.характеристики :332 с.: табл., рис. Примітки : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330 ISBN, Ціна 978-966-364-996-2: 96.00 грн УДК : 613.2(075.8) ББК : 51.23я73 Предметні рубрики: Раціональне харчування Географіч. рубрики: Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму. Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1) Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |