Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.432/Б 11
Автор(и) : Бєляєва, Алла Михайлівна
Назва : Усе про ресторанний бізнес
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 978-966-481-329-4: 31.40 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторан
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича