Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075)/П 63
Автор(и) : Посудін, Юрій Іванович
Назва : Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Арістей, 2005
Кільк.характеристики :408 с.: кольор. іл., рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 378-396
ISBN, Ціна 966-8458-61-36: 44.00, 63.00, грн
УДК : 663/664(075) + 658.62.018.2:63
ББК : 36-9я73 + 65.32-80я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Оцінка
Анотація: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича