Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 663/664(075)/П 63 Автор(и) : Посудін, Юрій Іванович Назва : Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів : навч. посіб. Вихідні дані : Київ: Арістей, 2005 Кільк.характеристики :408 с.: кольор. іл., рис., табл. Примітки : Бібліогр.: с. 378-396 ISBN, Ціна 966-8458-61-36: 44.00, 63.00, грн УДК : 663/664(075) + 658.62.018.2:63 ББК : 36-9я73 + 65.32-80я73 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Оцінка Анотація: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів. Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2) Вільні : ВВ(2), ФОНД(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |