664(03)
М 69


    Михальські, Торстен
    Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [] / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. - Л. : ПАІС, 2006. - 336 с. : рис., табл. - Перелік ключ. слів.: с. 321-326 . - ISBN 966-7651-44-4 : 200.00 грн
УДК
ББК 36-9я2 + 67.301.147я2
Рубрики: Харчове виробництво
   Якість продукції

   
Кл.слова (ненормовані):
критерії якості -- Європейський харчовий кодекс -- стандарти на продукти харчування -- системи управління якістю -- система якості НАССР -- верифікація
Анотація: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)