Ж41 Жванко, Юлия Николаевна. Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании [] : учеб. пособие / Ю. Н. Жванко, Г. В. Панкратова, З. И. Мамедова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Высш. шк., 1989. - 270, [1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268. - ISBN 5-06-000077-X : 0.75 р.
Рубрики: Аналітична хімія--Навчальні видання Громадське харчування--Якість--Контроль--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): аналитическая химия -- аналітична хімія -- качественный анализ -- якісний аналіз -- химические лаборатории -- хімічні лабораторії -- катионы -- катіони -- анионы -- аніони -- количественный анализ -- кількісний аналіз -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- исследование кулинарных полуфабрикатов -- дослідження кулінарних напівфабрикатів -- исследование готовых блюд -- дослідження готових страв -- физико-химические методы анализа -- фізико-хімічні методи аналізу -- колориметрия -- колориметрія -- общественное питание -- громадське харчування Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Панкратова, Г. В.; Мамедова, З. И. Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |