> Шифр: tvuk/2015/6 Журнал 2015р. N 6 Тимченко, Л. Спеціалізоване м'ясне скотарство і якісне харчування / Л. Тимченко. - С.4-7. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Волощук, В. Світова практика законодавчого врегулювання якості м'яса / В. Волощук, Ю. Ремізова. - С.8-10. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Лихач, В. Технологічні особливості вирощування поросят / В. Лихач. - С.11-13. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Яремчук, О. Енергоощадність виробництва продукції від корів різних порід / О. Яремчук, Р. Варпіховський. - С.14-17. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Карунна, Т. Кнури великої білої породи вітчизняного та зарубіжного походження, їх вплив на відтворну здатність свиноматок та продуктивність молодняку / Т. Карунна. - С.18-22. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Литвиненко, О. Превентивні заходи з ехінококозу тварин / О. Литвиненко. - С.23-26. - Бібліогр. в кінці ст. : фот. Аль, Дурхам Ісмаїл. Вплив пробіотичних препаратів на якісні показники м'яса перепелів / Альнабі Д. І. Аль. - С.27-30 : табл., фот. Марущак, Л. Олигонуклеотидные праймеры в диагностике Ку-лихорадки методом ПЦР / Л. Марущак, О. М. Неволько, Е. В. Волосянко. - С.31-35. - Библиогр. в конце ст. : рис., табл. 10 захватывающих фактов о сельском хозяйстве Израиля. - С.36-37 : фот. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |