Р 40 Реометрия пищевого сырья и продуктов [] : справочник / [Ю. А. Мачихин и др.] ; под ред. Ю. А. Мачихина. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 271 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 260-266. - Предм. указ.: с. 267-269. - ISBN 5-10-000858-X : 1.30 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Реологія--Обладнання--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): капиллярные вискозиметры -- капілярні віскозиметри -- ротационные вискозиметры -- ротаційні віскозиметри -- адгезиометры -- адгезіометри -- трибометры -- трібометри -- шариковые вискозиметры -- кулькові віскозиметри -- пенетрометры -- пенетрометри -- консистометры -- консістометри -- пластометры -- пластометри -- приборы сжатия -- прибори стискання -- приборы кручения -- прибори кручення -- приборы растяжения -- прибори розтягнення -- виброреометры -- віброреометри Анотація: Описаны конструкции и области применения наиболее распространенных реометров, методики измерений. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мачихин, Юрий Александрович; Горбатов, Альфред Васильевич; Максимов, Алексей Сергеевич; Коларов, Кынчо; Мачихин, Юрий Александрович \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |