Шифр: mjab/2018/3
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 3
Зміст:
Жарко, Аліна. Тенденції світового ринку м'яса / А. Жарко. - С.16-18 : фот.
Дорошенко, Катерина. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією / К. Дорошенко. - С.20-23 : табл.
Вербицкий, С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики / С. Б. Вербицкий. - С.25-28. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Шевченко, І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.33-34. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Как обратить отходы в прибыль?. - С.44-45 : рис.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)