> Шифр: mjab/2018/3 Журнал 2018р. N 3 Жарко, Аліна. Тенденції світового ринку м'яса / А. Жарко. - С.16-18 : фот. Дорошенко, Катерина. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією / К. Дорошенко. - С.20-23 : табл. Вербицкий, С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики / С. Б. Вербицкий. - С.25-28. - Библиогр. в конце ст. : табл. Шевченко, І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.33-34. - Библиогр. в конце ст. : табл. Как обратить отходы в прибыль?. - С.44-45 : рис. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |