С44 Скоробогатий, Ярослав Петрович. Харчова хімія [] : навч. посіб. / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 513, [1] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513. - ISBN 978-966-418-203-1 : 330.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Сировина--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Неорганічна хімія--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хімічні елементи -- хімічні рівноваги -- хімічні властивості -- розчини -- біорганічна хімія -- спирти -- феноли -- амінокислоти -- харчові продукти -- хімія харчових речовин -- вітаміни -- мікроелементи -- макроелементи -- харчові кислоти -- харчові добавки -- харчування Анотація: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гузій, Андрій Володимирович; Заверуха, Олег Михайлович Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |