М50 Менеджмент ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Л. М. Яцун [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 485, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 483-485. - ISBN 978-966-2678-26-0 : 315.00 грн
Рубрики: Ресторани--Менеджмент--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): управління підприємствами -- технологія управління -- франчайзинг -- менеджмент -- управлінські рішення -- менеджмент бізнес-процесів -- управління виробничими процесами -- управління витратами -- управління логістичними процесами -- управління якістю -- організація праці персоналу -- системи автоматизації управління Анотація: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Яцун, Леонід Миколайович; Новікова, Олена Володимирівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |