С 77 Старовойт, Лідія Яківна. Кулінарія [] : підручник / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - 2-ге вид., стереотип. - Київ : Вища шк., 1992. - 270 с. : рис., табл. - Дод.: с. 266-269. - ISBN 5-11-004159-8 : 50.00 крб.
Рубрики: Кулінарія--Страви--Рецептура--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): обробка овочів -- обробка грибів -- обробка риби -- обробка м'яса -- супи -- соуси -- страви з круп -- страви з макаронів -- страви з риби -- м'ясні гарячі страви -- страви з яєць -- страви з сиру -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- дієтичні страви Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Косовенко, Марія Савелівна; Смирнова, Жанна Миколаївна Примірників всього: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |