І-66 Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів [] : навч. посібник / [В. П. Славов та ін.] ; за наук. ред.: В. П. Славова та О. В. Коваленко ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - 355, [1] с. : рис., табл., портр. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ. в кінці ст. - Дод.: с. 343-355. - Скор.: с. 5. - ISBN 978-966-485-255-2 : 180.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Інновації--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- харчова промисловість -- продовольча система -- продукція тваринництва -- м'ясопереробна галузь -- молочна промисловість Анотація: Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів при підготовці фахівців за напрямом "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва". Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Славов, Володимир Петрович; Коваленко, Ольга Володимирівна; Біденко, Володимир Миколайович; Дідух , Микола Ілліч; Славов, Володимир Петрович \ред.\; Коваленко, Ольга Володимирівана \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |