Боліла, С. Ю.
    Клієнторієнтовані технології формування конкурентних переваг м'ясопереробного підприємства на локальному ринку [] / С. Ю. Боліла, Н. В. Кириченко, І. В. Осадчук // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2020. - N 10. - С. 78-86 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясне виробництво--Підприємства--Конкуренція--Ринок (екон.) --Україна
Кл.слова (ненормовані):
профіль споживача -- брендинг

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кириченко, Н. В.; Осадчук, І. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)