Шифр: tvse/2020/6
   Журнал

Тваринництво сьогодні [Текст] : науч.-практ. журнал. - К. : Гульнара Ибраева, 2008 - . - Періодичність 9
2020р. N 6
Зі змісту:
Стан та перспективи ринку виробництва м'яса в Україні та світі. - С.5-11 : табл.
Поступаленко, Павло. Досвід заготівлі екстремального сінажу / П. Поступаленко. - С.34-35 : фот.
Шарій, Тетяна. Удосконалення характеристики раціонів жуйних / Т. Шарій, Г. Бойко. - С.36-39 : табл.
Бойко, Галина. Показники якості продуктів переробки соєвих бобів / Г. Бойко, Т. Шарій, І. Карвацький. - С.40-41 : табл.
Технології годівлі супоросних свиноматок під час групового утримання. - С.48-51 : фот.
Мороз, М. О. Свинарство без антибіотиків / М. О. Мороз. - С.56-57 : рис.
Авдос'єва, І. Червоний кліщ - надзвичайна небезпека для птиці / І. Авдос'єва, С. Пономарьова, В. Малиновський. - С.58-63 : табл.
Гібалюк, Ю. О. Сказ: епізоотична ситуація та заходи з метою її покращення в Україні / Ю. О. Гібалюк, М. П. Сонько, І. М. Полупан. - С.64-66 : табл.
Шевчик, Р. С. Уплив амарантової добавки в раціоні кролів на стан їхнього здоров'я та дієтичні властивості м'яса / Р. С. Шевчик, Ю. В. Дуда, Л. В. Корейба. - С.67-69 : фот.
Прус, М. П. Спірохетоз кролів / М. П. Прус [та ін.]. - С.70-72 : фот.
Інші автори: Дуда Ю. В., Шевчик Р. С., Корейба Л. В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)