Т38 Технохимический и бактериологический контроль в клеевой и желатиновой промышленности [] : справочник / [И. В. Триерс и др. ; ред. И. А. Никитина] . - Москва : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 288-300. - Лит.: с. 301. - ISBN 5-10-000942-X : 1.50 р. Рубрики: Натуральні клеї--Желатини--Виробництво--Контроль--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): натуральные клеи -- желатины -- бактериологические лаборатории -- бактеріологічні лабораторії -- химико-технологические лаборатории -- хіміко-технологічні лабораторії -- контроль производства костного клея -- контроль виробництва кісткового клею -- контроль производства желатина -- контроль виробництва желатину -- контроль производства белковых оболочек -- контроль виробництва білкових оболонок -- контроль производства казеинового клея -- контроль виробництва казеїнового клею -- контроль производства преципитата -- контроль виробництва преципитату -- контроль производства жира -- контроль виробництва жиру Анотація: Изложены методы контроля сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, технологический контроль процесса производства клея и желатина. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Триерс, Инна Владимировна; Долматова, Раиса Александровна; Хохлова, Зинаида Васильевна; Кобякова, Светлана Леонидовна; Никитина , И. А. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |