641-053.5
С81


   
    100 фактів про їжу [] / Сем Бер [та ін.] ; іл.: Федеріко Маріані й Парко Поло ; пер. з англ. Ганна Лелів. - Київ : Книголав, 2020. - 127, [1] с. : іл. - (Дитяча полиця). - Слов.: с. 118-121. - Алф. покажч.: с. 122-126. - ISBN 978-617-7820-39-9 : 187.50 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Харчові продукти--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
державна програма 2020 -- продукти харчування
Анотація: «100 фактів про їжу» — дитяча енциклопедія про їжу, її технології виробництва, а також неочікувані відкриття. Всередині не лише цікаві факти про продукти, які ми вживаємо у їжу, історію страв чи дивні смакові вподобання історичних особистостей, а й потрібна базова інформація про поживні речовини, вітаміни, особливості тих чи інших продуктів. Із книжкою «100 фактів про їжу» читачі зможуть дізнатися про свій організм, про корисну та шкідливу їжу, а також про те, як їжа може змінити світ. Видання дасть змогу читачу дізнатись, чому зробити желе з ківі неможливо, скільки мільярдів чашок напоїв щодня випивають люди, а також, які прянощі дорожчі за срібло і золото.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бер, Сем; Фірт, Рейчел; Голл, Роуз; Джеймс, Еліс; Маріані, Федеріко \худож.\; Поло, Парко \худож.\; Лелів, Ганна \пер.\
Примірників всього: 1
ІЧЗ (1)
Свободны: ІЧЗ (1)