П 37 Плахотін, В. Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич ; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 640 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615. - ISBN 966-364-175-4 : 035.20 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): кість харчових продуктів -- безпека харчових продуктів -- якість, стандартизація та сертифікація харчових продуктів -- біохімія харчових виробництв -- мікробіологія харчових виробництв Анотація: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Тюрікова, І.С.; Хомич, Г.П.; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |