С51 Смоляр, Володимир Іванович. Харчова експертиза [] / В. І. Смоляр. - Київ : Здоров'я, 2005. - 448[3] с. : іл. - Дод.: с. 315-442. - Л-ра: с. 443-447. - ISBN 5-311-01375-3 : 45.00 грн.
Рубрики: Харчова промисловість--Експертиза--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчова експертиза -- органолептичні методи експертизи -- проби харчових продуктів -- спеціальна експертиза харчових продуктів -- ідентифікація харчових продуктів -- фальсифікація харчових продуктів Анотація: У підручнику викладено методологію оцінювання якості і безпеки харчових продуктів. У І розділі уперше висвітлено історію розвитку харчової експертизи у світі. У ІІ розділі викладено основи оцінювання якості й безпеки окремих груп харчових продуктів, а також проведення радіоактивної експертизи харчових продуктів. У ІІІ розділі викладено проблеми ідентифікації та особливості викривання фальсифікацій продуктів. Для студентів вузів харчової промисловості та експертів харчових продуктів, спеціалістів з гігієни харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВСМЛ (1) Свободны: ВСМЛ (1) |