Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)*М/Х22
Автор(и) : Харчишина, Олена Володимирівна
Назва : Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості : монографія
Вихідні дані : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011
Кільк.характеристики :289, [1] с.: рис., табл., портр.
Колективи : Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289
ISBN, Ціна 978-966-485-095-4: 35.00 грн
УДК : 338.439(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)304.25
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка --Україна
Харчові підприємства-- Управління --Україна
Харчова промисловість --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчова промисловість
Зміст : Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області
Анотація: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій