Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 338.439(477)*М/Х22 Автор(и) : Харчишина, Олена Володимирівна Назва : Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості : монографія Вихідні дані : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011 Кільк.характеристики :289, [1] с.: рис., табл., портр. Колективи : Національний університет харчових технологій Примітки : Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289 ISBN, Ціна 978-966-485-095-4: 35.00 грн УДК : 338.439(477)*М ББК : 65.9(4УКР)304.25 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка --Україна Харчові підприємства-- Управління --Україна Харчова промисловість --Житомирська область Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчова промисловість Зміст : Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області Анотація: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України. Примірники :КР(1) Вільні : КР(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій |