Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 504:613.2(075.8)/З-33 Автор(и) : Запольський, Анатолій Кирилович, Українець, Анатолій Іванович Назва : Екологізація харчових виробництв : підручник Вихідні дані : Київ: Вища школа, 2005 Кільк.характеристики :423 с.: рис., табл. Примітки : Бібліогр. в кінці розд. - Предм. покажч.: с. 420-423 ISBN, Ціна 966-642-294-8: 34.00, 036.50, 038.00, грн УДК : 504:613.2(075.8) ББК : 51.23я73 Предметні рубрики: Гігієна харчування Безпека харчування Географіч. рубрики: Анотація: Питання екологізації харчових виробництв, характеристика харчових продуктів та принципи раціонального харчування. Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1) Вільні : ВВ(2), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Українець, Анатолій Іванович |