Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.8.047/С53 Автор(и) : Снежкин Ю.Ф., Боряк Л.А., Хавин А.А. Назва : Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов Вихідні дані : К.: Наукова думка, 2004 Кільк.характеристики :227 с.: рис., табл. Примітки : Библиогр.: с. 215-225 ISBN, Ціна 966-00-0158-4: 032.10 грн УДК : 664.8.047 ББК : 36.816 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Ресурсозберігаючі технології-- Дослідження Харчові домішки-- Властивості-- Застосування Географіч. рубрики: Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,кондитерських, хлібобулочних, м'ясомолочних; підприємств і у громадському харчуванні. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\ |