Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.563/Б97
Автор(и) : Бэртон У. Г.
Назва : Физиология созревания и хранение продовольственных культур
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :359 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 315-354.
Ціна : 1.80 р.
УДК : 631.563 + 581.1
ББК : 41.27
Предметні рубрики: Сільськогосподарські культури-- Фізіологія
Сільськогосподарські культури-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Анотація: Анализ физиологических процессов в растительных продуктах в до- и послеуборочный период.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Обручева, Н. В. \ред.\; Спичкин, И. М. \пер.\