Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 631.563/Б97 Автор(и) : Бэртон У. Г. Назва : Физиология созревания и хранение продовольственных культур Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985 Кільк.характеристики :359 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 315-354. Ціна : 1.80 р. УДК : 631.563 + 581.1 ББК : 41.27 Предметні рубрики: Сільськогосподарські культури-- Фізіологія Сільськогосподарські культури-- Зберігання Географіч. рубрики: Анотація: Анализ физиологических процессов в растительных продуктах в до- и послеуборочный период. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Обручева, Н. В. \ред.\; Спичкин, И. М. \пер.\ |