Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5(075.8)/Ш 96 Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна Назва : Технологія приготування їжі : навч. посібник Вихідні дані : К.: Кондор, 2013 Кільк.характеристики :504, [2] с.: табл., рис. Примітки : Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504 ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 92.00 грн УДК : 641.5(075.8) ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Кулінарія Географіч. рубрики: Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |