Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(075.8)/Л84
Автор(и) : Лук'янов, Володимир, Мунін, Георгій
Назва : Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :344, [1] с
Колективи : Інститут економіки та управління
Примітки : Л-ра: с. 341-344
ISBN, Ціна 978-966-2781-05-2: 95.00 грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готельне господарство-- Готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мунін, Георгій; Інститут економіки та управління