Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 338.46(075.8)/Л84 Автор(и) : Лук'янов, Володимир, Мунін, Георгій Назва : Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. і допов. Вихідні дані : К.: Кондор, 2012 Кільк.характеристики :344, [1] с Колективи : Інститут економіки та управління Примітки : Л-ра: с. 341-344 ISBN, Ціна 978-966-2781-05-2: 95.00 грн УДК : 338.46(075.8) ББК : 65.432я73 Предметні рубрики: Готельне господарство-- Готельний бізнес Географіч. рубрики: Анотація: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мунін, Георгій; Інститут економіки та управління |