(Вільних примірників немає) Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 642.5(075.8)/А87 Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид. Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012 Кільк.характеристики :279, [1] с.: табл., рис. Примітки : Дод.: с. 205-279 ISBN, Ціна 978-611-01-0290-2: 58.00 грн УДК : 642.5(075.8) ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація підприємств харчування--классификация предприятий питания--форми праці--формы труда--науково-технічний прогрес--научно-технический прогресс--постачання підприємств --снабжение предприятий--тарне господарство ресторанів--тарное хозяйство ресторанов--складське господарство--складское хозяйство--структура виробництва--структура производства--оперативне планування виробництва--оперативное планирование производства--організація праці --организация труда Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві. Примірники : Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |