Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 658(075.8)/Е45 Автор(и) : Грещак М. Г., Колот В. М., Наливайко А. П., Покропивний С. Ф. Назва : Економіка підприємства : підручник . -Вид. 2-ге, переробл. та допов. Вихідні дані : К.: КНЕУ, 2005 Кільк.характеристики :256, [1] с.: табл., граф. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний економічний універсітет Примітки : Бібліогр. в підрядковій прим. ISBN, Ціна 966-574-148-9: 42.00 грн УДК : 658(075.8) ББК : 65.29я73 Предметні рубрики: Підприємства-- Економіка Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): система господарювання--система хозяйствования--ресурсне забезпечення діяльності підприємств--ресурсное обеспечение деятельности предприятий--оборотні кошти--оборотные средства--інноваційні процеси--инновационные процессы--інвестиційні ресурси підприємств--инвестиционные ресурсы предприятий--техніко-технологічна база виробництва--технико-технологическая база производства--техніко-технологічна база діяльності підприємства--технико-технологическая база деятельности предприятия--конкурентоспроможність продукції--конкурентоспособность продукции--якість продукції --качество продукции--виробнича інфраструктура--производственная инфраструктура--прогнозування діяльності підприємства--прогнозирование деятельности предприятия--продуктивність праці--производительность труда--мотивація праці--мотивация труда--управління витратами--управление затратами--ефективність діяльності підприємства--эффективность деятельности предприятия--антикризова система господарювання--антикризисная система хозяйствования Анотація: Теоретичні, методологічні та практичні питання формування й розвитку економіки підприємства, його організаційно-економічна характеристика як суб'єкта господарювання. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Грещак, М. Г.; Колот, В. М.; Наливайко, А. П.; Покропивний, С. Ф.; Покропивний, С. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Київський національний економічний універсітет |